KINETIC TV


Exercițiul fizic și pierderea în greutate
#KineticPlusTvPodcasts Este suficiet sa facem miscare pentru a slabi? Problema este mai complexa decat pare la prima vedere, iar alaturi de Marius Grancea incercam sa aducem putina claritate asura ei. Vizionare placuta
Data publicarii: 12 May 2020

Interventia fizioterapeutica post COVID19
Data publicarii: 30 Apr 2020

Kinetoterapie sau Fitness - Kinetic Tv Podcasts S01E01
#KineticPlusTvPodcasts
Data publicarii: 28 Apr 2020

Despre Recuperarea Medicala, interviu cu Dna Dr Iulia Belc
Data publicarii: 20 Feb 2020

Evaluarea isokinetică a genunchiului post traumatic
Pe parcursul recuperării genunchiului este foarte important sa cunoaștem deficitul funcțional al acestuia. Aceasta evaluare se face comparând membrul afectat cu cel sănătos. In cadrul Kinetic Plus aceasta evaluare o facem utilizând un echipament special conceput pentru a determina forța musculară, lucru mecanic, puterea dezvoltată in timpul contracție și bineînțeles unghiurile in care se desfășoare toate aceste lucruri. Scopul evaluării este de a stabili un punct de plecare in tratament dintr-o perspectiva obiectiva și foarte ușor comparabila. Aceasta prima evaluare este punctul de reper la care ne raportam pe tot parcursul recuperării, iar modificarea valorilor in direcție pozitivă ne va arata in timp real cât mai avem pana finalizam recuperarea genunchiului.
Data publicarii: 26 Dec 2019

Kinetic Plus Tv Interviu Ingrid Gedikoglou
[RO] In interviul cu Ingrid Gedikoglou discutam despre una din provocările cele mai mari ale meseriei de fizioterapeut. Aceasta este sa reușim implicarea pacienților în programul de recuperare. Ingrid ne confirma ca aceasta provocare este universal valabilă indiferent de țara in care locuim. Relația terapeutica susținută de o intervenție corecta bazată pe cele mai recente cercetări științifice oferă premisele unui tratament optim. [EN] During the interview with Ingrid Gedikoglou we discussed one of the biggest challenges of the physiotherapist job. This is to get our patients involved in the rehabilitation program. Ingrid confirms that this challenge is universally valid regardless of the country we live in. The therapeutic relationship supported by a correct intervention based on the latest scientific research offers the premises of an optimal treatment.
Data publicarii: 04 Dec 2019

Kinetic Plus TV - Durerea Cervicala LIVE
Durerea cervicala este a doua cea mai prezenta durere din corpul uman după cea lombara. In cadrul întâlnirii de astăzi va explicam care sunt modalitățile de evaluare și cum adaptam tratamentul in funcție de Severitate, Iritabilitate, Natura si Stadiul problemei tale.
Data publicarii: 07 Nov 2019

Kinetic Plus TV - Durerea Lombara - Mit vs realitate
Kinetic Plus TV - Durerea Lombara - Mit vs realitate
Data publicarii: 23 Oct 2019

sustinem evenimentul

evenimente
actuale

incepe de azi recuperarea de acasa!

E nevoie să avem grijă de sănătatea noastră chiar mai mult decât până acum; iar recuperarea în urma unor traumatisme sau accidente trebuie să devină una dintre priorități. Durerile sau restricțiile de mișcare cu care vă confruntați pot fi tratate chiar la domiciliu, in mediu online, unde un kinetoterapeut profesionist și dedicat vă poate ajuta să vă recuperați libertatea de mișcare. 

Aveți grijă de corpul dumneavoastră și oferiți-i sănătate, chiar și de acasă, bucurându-ne de avantajele tehnologiei actuale! 

Pentru detalii, ne puteți scrie pe contact@kineticplus.ro


evenimente
istoric

„cutia cu jucarii”

colectare de jucarii pentru copiii ingrijiti de Hospice Casa Sperantei

„down the road. aventura”

Reality Show TVR1

simpozion – chirurgia robotizata