ghidul pacientului

Ne dorim sa fiti ca mai corect informati pentru a sti la ce sa va asteptati atat de la noi cat si de la modul in care se desfasoara recuperarea medicala.

Ghidul pacientului are ca scop principal introducerea si ghidarea voastra in actul kinetoterapeutic. Va prezinta cele mai frecvente afectiuni traumatice sau cronice ce pot aparea.

Pentru fiecare zona principala a corpului veti regasi o scurta descriere anatomica, accidentarile tipice zonei, principalele afectiunile cronice si interventiile chirurgicale cele mai frecvente. Fiecare prezentare cuprinde o scurta descriere, modalitatea de producere a traumatismultui sau a afectiunii, simptomele resimtite de pacient, optiunile de diagnosticare, abordarea cea mai corecta din punct de vedere terapeutic indiferent daca este conservator sau chirurgical.

Prin intermediul acestei pagini ne dorim sa va cunoasteti mai bine patologia si astfel sa aveti o abordare activa si constienta a tratamentului de recuperare medicala. Noi consideram ca aceast lucru este o conditie esentiala pentru a putea realiza o recuperare functionala cat mai rapida si mai stabila. Fiecare program recuperator reprezinta mai mult decat iesirea dintr-o zona de trauma sau afectiune, kinetoterapia poate fi un pas important in regasirea starii generale de bine si intrarea intr-o forma fizica corecta, devenind astfel o experienta de viata.

2023 © Kinetic Plus. Toate drepturile rezervate.