servicii

Fizioterapia este activitatea profesională ce se adresează sănătății umane, a cărui scop principal este de a reda/păstra libertatea de mișcare corectă și de a diminua factorii dureroși prin mișcare, integrând cunoștințele și cercetările recente în actul terapeutic.

Primul contact cu echipa de fizioterapeuți presupune evaluarea funcțională, stabilirea obiectivelor de tratament si propunerea unui plan de intervenție pentru a putea atinge obiectivele propuse. Este foarte important sa știm ce își doresc pacienții pentru a putea monitoriza evoluția tratamentului. 

Tratamentul Fizioterapeutic poate cuprinde una sau mai multe din procedurile de mai jos. Acestea vor fi alese in funcție de Stadiul (Acut, Subacut, Cronic), Natura (Articular, Muscular, Nervos) si nivelul de toleranta sau Iritabilitatea pacientului. 

Fizioterapeutul analizează și urmărește să găsească rezolvarea unei disfuncții, facilitează revenirea după un traumatism sau afecțiune, încearcă sa înțeleagă daca o problemă de postură sau mobilitate are o implicare in suferințele pacienților și îi încurajează să-și asume responsabilitatea pentru starea lor de bine și pentru propria sănătate.  

Participăm periodic la cursuri de specializare și congrese atât în țară cât și în străinătate, încercând să fim la curent cu ultimele informații din domeniu. Căutăm să evoluăm din punct de vedere profesional pentru a putea fi cât mai aproape de nevoile voastre.

cuprins

2023 © Kinetic Plus. Toate drepturile rezervate.